Ny hemsida publicerad 2017-04-03

Vår nya hemsida är nu klar efter ett intensivt arbete under en längre tid.

Vi vill med vår nya hemsida förmedla kontakter våra medlemmar på ett enklare och mer överskådligt sätt. Sidan är anpassad för att fungera bra i alla typer av enheter. Vi hoppas att du kommer att hitta det du söker och vi tar gärna emot tips och önskemål för att göra den ännu bättre!

Kontakta oss via vår ”Medlemskapssida”.

——————————————————-
Uusi verkkosivusto julkaistiin 4.3.2017

Uusi sivusto on nyt valmis intensiivisen työn pitkän ajan kuluessa. Haluamme uuden verkkosivuston yhteydessä jäsentemme yksinkertaisemmalla ja avoimemmin. Sivu on suunniteltu toimimaan hyvin kaikentyyppisissä laitteissa. Toivottavasti löydät mitä etsit ja me mielellämme vastaan ​​vinkkejä ja haluaa tehdä siitä vielä parempi!

Ota yhteyttä kautta ”Jäsenyys sivulla”.

——————————————————-

New website published 2017-04-03

Our new website is now ready for intensive work over a long period of time.

We want our new website mediate contacts our members in a simpler and more transparent way, both in Swedish, Finnish and English. The page is designed to work well in all types of devices. We hope you will find what you are looking for and we are happy to receive tips and wishes to make it even better!

Contact us through our ”Membership Page”.